Musikk og Kritikk

Wednesday, February 25, 2015 - 19:30

Først ut i vår nye serie er et møte med Anne Hilde Neset, som er kunstnerisk leder for nyMusikk og har bakgrunn som redaktør og skribent i det britiske magasinet The Wire. Hun vil snakke om kritikk og musikkjournalistikk og stiller spørsmålet om det kan være like opplevelsesrikt å lese om musikken som å høre på den. Kvelden blir avsluttet med en paneldebatt om musikk og kritikk.

I panelet: Anne Hilde Neset, Vegard Enlid (Adresseavisen), musiker Ola Kvernberg, Trine Knutsen (leder Institutt for musikk, NTNU), Ole Eivind Siggerud (Radio Revolt). Panelleder: Stian Stakset (Musikkavdelinga)

I vår presenterer nyMusikk Trondheim og Musikkavdelinga ved Trondheim folkebibliotek tre ulike innfallsvinkler til musikk. Over tre onsdagskvelder møter vi musikken fra tre ulike ståsteder på tre ulike måter. Tre innflytelsesrike personer i samtidsmusikken gir oss sine perspektiver - fra den kritiske anmelderdistansen via magisk innflytelse til komponistinspirasjon. Med dette ønsker arrangørene å gi en opplevelse også rundt og bak musikken, med møter mellom mennesker og musikk gjennom samtaler og smakesbiter.

Dørene åpnes kl. 19:30
Arrangementet starter kl 20:00
Sted: Rådhussalen, Hovedbiblioteket.

Postal address:
Kunstakademiet i Trondheim
Norwegian University of Science and Technology (NTNU)
N-7491 Trondheim

Visiting address:
Innherredsveien 7 (Industribygget)
Trondheim
Map

Contact form
adm [at] kit.ntnu.no
Tel. +47 73 59 79 00
Fax. +47 73 59 79 20